You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

07
Nis
07
Nis

PERI Döşeme Kalıbı ve Döşeme Dikmeleri Bauma 2019'da Yer Alacak

7 Nis 2019


PERI Döşeme Kalıbı ve Döşeme Dikmeleri

PERI, Bauma 2019'da "Kullanıcılar İçin Güvenlik" mottosu altında döşeme kalıbı ürün yelpazesini sunacak. Kalıp yerleştime işlemi sırasında kullanılan ankraj, test edilmiş ve onaylanmış SKYDECK sistemi için üst taraftan güvenli bir şekilde uygulama sağlıyor. Diğer taraftan PERI  "alt taraftan uygulanan kalıp" konseptine de güveniyor. Döşeme dikmelerinin genişletilmiş bir portföyü bütün uygulamalar için düşük maliyetli kombinasyonlar sağlıyor.

Gelecekte, PERI alttan kalıp yerleştime prensibine güveniyor olacak. Çünkü bu çalışma yöntemi beton döşemelerinin inşaatı için birçok trendi belirliyor olacak. PERI'nin Bauma 2019'da tam olarak odaklandığı konu ise dikme kalıbında güvenli çalışma koşulları. Daha yüksek teknolojiler, kendini kanıtlamış sistemlerin olduğu alanda sergileniyor olacak.

PERI fuarda yeni döşeme dikmeleriyle denenmiş ve test edilmiş SKYDECK ve GRIDFLEX sistemlerini sunuyor olacak. SKYDECK alüminyum sistemi temel sistematik ve kolay montaj prosedürü sayesinde verimli şekillendirme işlemleriyle iyi bilinirken, GRIDFLEX alttan yerleştirilen tamamen genişletilebilir sistem işleviyle daha küçük döşeme kalınlıkları için özellikle güvenli bir alternatif sunuyor. Tüm PERI ürünlerinin uyumluluğunun yanı sıra çeşitli destek iskeleleri çok geniş bir kombinasyon seçimine olanak tanıyor.

PERI Döşeme Dikmelerinin Daha da Geniş Seçimi

Çelik döşeme dikmelerine yönelik küresel talep nedeniyle, PERI önce dikme üretimini, ardından üretim yöntemlerini hassas bir şekilde analiz etti. Ve böylece dikme ağırlıkları ve üretim maliyetleri azaltıldı. Aynı zamanda, yeni PERI PEP Alpha-2 dikme serisi daha ağır yükler taşıyabiliyor. Bu da optimize edilmiş bir fiyat-performans oranına yol açmaktadır.

SKY Ankrajıyla Birlikte Kullanılan SKYDECK

SKYDECK platformu ve uç korkuluklar uzun süredir ön cephedeki kenarların emniyet seviyelerinin arttırılmasından sorumludur. PERI de panellerin güvenli montajı için yeni bir çözüm sunuyor. SKY ankraj yukarıdan güvenli kalıp kaplama işlemini sağlamak ve düşmeye karşı kişisel koruyucu ekipman kullanılan tek bir kişi için mobil bağlantı noktası sağlarken üst taraftan şekillendirme için o noktada çalışacak olan işçi açısından panelleri her zamanki gibi yukarıdan monte etmek hızlı ve kolaydır.

İçerik Yöneticisi: Önder Eğer

İlgili Kişi

Pazarlama ve İletişim Koordinatörü
Önder Eğer
+90 212 886 74 00
onder.eger@peri.com.tr