You are on PERI's international website. Click here to switch to PERI USA. Click here to view all PERI websites.

Şub
Şub

PERI Yeni Ürün Teknolojilerini Bauma 2019'da Sergileyecek

7 Şub 2019

Hedefimiz Müşteriyle Birlikte Başarıya Yolculuk

8-14 Nisan 2019 tarihlerinde Münih'te düzenlenecek sektörün önde gelen uluslararası fuarlarından biri olan Bauma 2019'da PERI, müşteriler ve ziyaretçilere kalıp ve iskele teknolojisindeki son gelişmeleri gösterecek. Odak noktası; inovatif çalışmalar, uygulamaya yönelik sistem takviyeleri, çeşitli uygulamalar ve hedef kitleyi kapsayan diğer gelişmeler olacak. Fuarda PERI kalıplarının tüm yönleriyle inşaat projelerinin kullanıcılar için daha ekonomik ve daha güvenli hale getirmek için kullandığı kapsamlı servisin yanı sıra dijital çözümler de incelenebilecek.

Ziyaretçiler, fuar bölgesinin kuzeyindeki açık sergi alanı'nda (Stand No: FN719), kalıp ve iskele teknolojisindeki yenilikleri ve ön plana çıkan özellikleri sunacakları yeni ve kullanışlı bir fuar ortamının oluşmasını sağlayan yeniden tasarlanmış PERI sergi salonunu görmeyi dört gözle bekliyorlar. Bununla birlikte tüm PERI ekibi, müşteri diyalogları, bilgilendirme etkinlikleri ve birebir sunumlarla dolu heyecan verici yedi gün sürecek fuar için çoktan hazırlanmış durumda.

PERI Grup Pazarlama ve Satış Direktörü Alexander Schwörer "Bauma, sektörümüzün önde gelen fuarıdır ve olmaya da devam edecektir. Müşterilerimize ve fuar ziyaretçilerine son 3 yıldır hangi teknolojiler üzerinde çalıştığımızı gösterme fırsatı bulacağımız bu fuarı dört gözle bekliyoruz" şeklinde aktarıyor. "PERI ürünleri, inşaat sürecini müşterilerimiz açısından daha az maliyetli, daha hızlı ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmıştır. Bu bizim misyonumuz ve itici gücümüzdür. Bauma 2019'da ziyaretçiler projeye özgü başarılarına katkıda bulunan test edilmiş ve onaylanmış sistemlerimiz kadar son yeniliklerimizi ve servislerimizi ilk elden deneyimleyebilirler. Ve elbette müşterilerimiz için Münih'te çok özel inovatif çalışmalar sunuyor olacağız." dedi.

PERI, Bauma 2019'da kapsamlı bir servis portföyü ile desteklenen yetkin bir kalıp ve iskele sistemleri çözüm sağlayıcı olarak kendisini tanıtacak. Teknolojik olarak daha az gelişmiş pazarların gereksinimlerine tam olarak uyacak şekilde geliştirilen diğer PERI kalıp ve iskele sistemleri Weissenhorn'da sergilenecek. "PERI ile, bütün çözümler tek bir kaynaktan elde edilebilir. Ve bu süreçte hiçbir duraksama olmaz. Mümkün olan en iyi müşteri başarısını sağlamak için kalıp, iskele ve servis birlikte ilerler. Bu şekilde, müşterilerimize katma değer süreci boyunca destek veriyoruz. Ürün ve sistemlere ek olarak, servis alanları, dijitalleştirme ve Yapı Bilgi Modellemesi(BIM) de burada önemli bir rol oyanamaktadır. Müşterilerimize dijital geleceğe doğru eşlik etmek istediğimiz mükemmel servis ve ürün çeşitliliğine sahibiz. Bauma 2019'da yapacağımız sunumlarla bunun altını özellikle çizeceğiz." diye ekliyor Alexander Schwörer.

PERI'nin fuardaki yeri inşaat süreçlerine çözüm sağlayan ürünlerin kullanışlı bir şekilde incelenebilmesi için en iyi şekilde konumlandırıldı. PERI standını ziyaret edenler ilgili referans projeleriyle desteklenecek olan en yeni 3 boyutlu baskı teknolojisi hakkında da fikir edinecekler. PERI, 2017 sonbaharında 3 boyutlu beton basım sektöründe teknoloji lideri bir şirketten önemli bir hisse aldığını açıkladı. Dahası geleceğin şantiyelerinde, PERI'deki robotların kullanımı için ayrılmış bir alan da var: birebir ürün tanıtımları aracılığıyla ziyaretçiler, robotların şantiyelerde araştırma yaparken gelecekte daha fazla planlama güvenilirliği ve verimliliği sağlayabileceklerini kendileri de görebilirler."

PERI Hakkında

2017 yılında 1,480 milyon Euro gelir elde eden PERI, uluslararası en büyük kalıp ve iskele üretici ve tedarikçilerinden biridir. PERI 8,700 çalışan, 70 grup şirketi, 140'dan fazla depolama tesisi, yenlikçi sistem ekipmanları ve kalıp ve iskele teknoloji sektöründeki kapsamlı servisi ile dünya çapındaki müşterilere çözüm üretiyor.

İçerik Yöneticisi: Önder Eğer

İlgili Kişi